Sona9

L'Home Brut, cinquè semifinalista del Sona9

El grup de Beneixida va rebre el suport del públic al Wah Wah Club de València

Al darrer concert preliminar del #18Sona9 també hi han actuat King Kong Boy i Novembre Elèctric

Concert preliminar del Sona9 2018 al Teatre Xesc Forteza de Palma

| 25/05/2018 a les 09:44h

L'home Brut
L'home Brut | Xepo WS
El grup L'Home Brut de Beneixida ha estat elegit com a cinquè semifinalista del Sona9 2018 gràcies al vot del públic, i s'uneix a Va!, Ushanka, Plou i Cabot. Tots aquests artistes són els que han rebut més vots en els concerts preliminars de Barcelona, Palma i València. El següent pas serà saber la decisió del jurat, que escollirà els set artistes restants que passaran a les semifinals del #18Sona9.

Les dotze formacions semifinalistes que passin a la nova fase del concurs hauran d'enfrontar-se a diferents proves, com versionar i/o adaptar al català una cançó enregistrada per un altre artista i musicar el poema d'un autor novell proposat pel Sona9.

Les proves s'avaluaran en cadascuna de les eliminatòries, que consistiran en una actuació de 30 minuts de durada als festivals Acústica de Figueres, Mercat de Música Viva de Vic, BAM a La Mercè de Barcelona i Festes de Santa Tecla de Tarragona.

De les dotze propostes que actuaran als concerts semifinals, el jurat del Sona9 n'escollirà cinc, que passaran a la cinquena fase del concurs.

L'Home Brut. Foto: Xepo WS

Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, L'home brut, València, Sona9, Sona9 2018

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.