Actualitat

L'estiu d'anunci de The Sey Sisters

Les tres cantants participen a l'spot publicitari d'Estrella Damm 2018 dirigit per Dani de la Torre

Concert de Joana Gomila i The Sey Sisters al Palau Robert

Edna Sey, soul de vena africana

| 11/06/2018 a les 11:10h

The Sey Sisters
The Sey Sisters | Elisabet Mateu
Sempre que Estrella Damm presenta el seu anunci d'estiu sembla que ja estiguem de vacances i la veritat és que encara no hem ni començat l'estació estival. Avui s'ha presentat l'spot d'aquest 2018, rodat a Formentera i protagonitzat per l'actriu de La Catedral del Mar, Michelle Jenner, i Oriol Pla, conegut actor de televisió, teatre i cinema. 

El curt dirigit per Dani de la Torre, guanyador d'un premi Goya, rememora les cançons més mítiques que han deixat els anuncis d'Estrella Damm des dels seus primers temps. Per exemple, el curt d'enguany recupera belles glòries com "Summercat" de Billie The Vision & The Dancers, i dona a conèixer The Sey Sisters al públic massiu mentre fan una versió de The Vaccines. Hem aprofitat l'avinentesa per parlar amb Yolanda Sey, integrant del grup de soul, per saber com ha estat l'experiència de participar en l'anunci de l'estiu. 


El resum que en fa és que està molt satisfeta de l'experiència de participar en l'anunci d'Estrella Damm 2018. La cantant i actriu ens ha explicat que el rodatge va tenir lloc a Formentera a final del mes d'abril i va durar poc més d'una setmana. Preguntada sobre com es va assabentar que formarien part de l'anunci, la integrant de The Sey Sisters reconeix que quan el mànager els ho va comunciar es van sorprendre que els proposessin de participar-hi, però assegura que no van dubtar ni un segon a acceptar-ho. 

Pel que fa a l'experiència de rodar amb Dani de la Torre, Yolanda Sey diu que ha estat molt fàcil. Les tres components del grup ja tenen experiència davant les càmeres, i per tant no se'ls ha fet difícil posar-se a les ordres del director. The Sey Sisters també han confirmat que la cançó que han interpretat a l'anunci és "If You Wanna" de The Vaccines, cançó que va sonar a l'anunci d'Estrella Damm del 2014 rodat també a Formentera. 

Sobre la influència que pot tenir aquesta participació en les seves carreres musicals, Yolanda Sey espera que l'anunci sigui tot un èxit. Els propers concerts de les germanes seran una bona ocasió per veure el rebombori generat per l'espot. Com a properes dates trobem les de l'11 d'agost al Jardí Botànic de Blanes i el 25 d'agost al Festival Bioritme. A més, per a la propera tardor s'espera nou disc de The Sey Sisters.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, The Sey Sisters, Estrella Damm, anunci, Yolanda Sey, estiu

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.