Videoclips

15 videoclips per refrescar-te aquest estiu

Des d'Enderrock fem un repàs dels videoclips més refrescants del panorama musical català

L'era dels videoclips ballats

| 11/07/2018 a les 11:00h

L'estiu ha arribat i amb ell un bon grapat de videoclips de grups catalans que et fan venir ganes de menjar síndria al costat del mar. Des d'Enderrock us hem preparat una llista amb els videoclips més refrescants perquè us acompanyin durant les vacances!

"Viu l'estiu", d'El Pot Petit
La banda empordanesa de música familiar va molt ben preparada a la platja: flotadors, nevera portàtil, para-sol, canya de pescar... Guanyadors de la cançó de l'estiu d'Enderrock i Bonpreu-Esclat, El Pot Petit també va amb els amics per celebrar una festa a la sorra.


"Lligar no és lo teu", de Suu
A l'estiu tota cuca viu i els amors floreixen. Però alerta, tal com avança Suu, la sinceritat és el més important a l'hora de lligar. 


"Aquesta nit", de K-Liu
A través dels ritmes sincopats, els del Garraf aposten per un estiu de festa i foc. L'explosió colorista del holi i també els mítics patinets aquàtics són ben presents al videoclip. Qui s'anima a conquerir la costa?


"Mulla't", de Macedònia
La nova generació de fruites encara la temporada estiuenca amb una cançó solidària per la campanya Mulla't per l'esclerosi múltiple. Platja, piscina i una bona coreografia a ritme de trap!


"Estiu assolellat", de Pele Macleod
Mariner d'aigua salada, el cantautor Pele Macleod s'embarca amb els seus músics a fer una petita escapada per la Costa Brava amb una postal del tot estiuenca.


"Germana de l'estiu", Pelat i Pelut
La nova formació mestissa aposta per les camises florejades i fa camí cap a la platja amb la furgoneta. A ritme de ventilador per combatre la calor!


"L'estiu és llibertat", de Buhos
Qui no és a l'oficina comptant els dies que falten perquè arribin les vacances? Buhos ho tenen clar i el seu nou lema és 'l'estiu és llibertat'. Bona música, bons amics i una bona festa són els ingredients perquè l'estiu sigui inoblidable (per cert, aquest clip es va gravar a la redacció d'Enderrock!).


"Un dia de platja", de Panellet
Perquè no tot l'estiu sona a fusió. El trio de punk es presenta amb les seves barretines característiques a primera línia de mar per gaudir d'un dia a la platja.


"Enredat", de Lildami
Cadascú gaudeix de l'estiu a la seva manera, i el músic terrassenc prefereix passar els dies calorosos refrescant-se a la piscina i a ritme de trap.


"Fins que arribi l'alba", d'Els Catarres
El trio d'Aiguafreda és un dels grans protagonistes de les revetlles d'estiu. Les cançons d'Els Catarres són cent per cent estiuenques i és impossible no desencaixar els malucs amb melodies com la del single del seu últim disc.


"La cabritinha", de Germà Negre
Qui també sonarà a bona part de les festes populars són els garrotxins Germà Negre amb la seva passió per reversionar el cançoner tradicional.


"Això és mel", d'Or
Sens dubte aquesta banda manacorina és una de les més afortunades. Els estius illencs –tot i l'amenaça del turisme creixent i poc respectuós– tenen un paisatge incomparable, tal com es demostra en aquest videoclip.


"Texans trencats", de Frank Montasell
En el lyric-video de "Texans trencats", Frank Montasell presenta un estiu idíl·lic: la platja, "els mojitos" i la mar són els principals protagonistes del clip.


"La cova", de Pepet i Marieta amb Tesa
Pepet i Marieta s'ajunten amb Tesa per presentar un metratge molt estiuenc ple de coreografies energètiques i ambient de vacances.


"Sunken", de Núria Garcia
El videoclip de "Sunken" et transporta a un espai idíl·lic on els vaixells i la mar tenen un paper protagonista.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, llista, videoclips, estiu

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.