El funky dels valencians Soul Atac inaugura l'Acampada Jove 2007

| 12/07/2007 a les 14:00h

A les dotze en punt d’aquest migdia s’han obert les portes de l’Acampada Jove 07, que té lloc a Sant Celoni i s'allargarà des d'avui i fins el proper diumenge. Hi passaran grups com Obrint Pas, Els Pets, La Troba Kung-Fú, Ojos de Brujo i Celtas Cortos.
Tal i com estava previst, i després d’una setmana de feines i preparatius per tenir-ho tot enllestit, l’inici del festival ha transcorregut amb la normalitat habitual de les últimes edicions, amb cues de joves esperant l’obertura oficial per poder entrar al recinte i plantar la tenda en un bon lloc. Els primers en obrir el foc a l'Escenari Independència han estat els valencians Soul Atac, que han dut a Sant Celoni el seu funky i soul amb una forta càrrega social.

Bona venda d'entrades
Dani Casanovas, director de comunicació de l'Acampada Jove, creu que “tant la venda d’entrades com l’afluència de joves a la primera hora del festival fan que estiguem convençuts de repetir l’èxit de les edicions anteriors”. L'any passat, segons les dades facilitades per l'organització, hi van assistir fins a 38.000 joves.
Aquesta és la dotzena edició de l’Acampada Jove, la tercera des que se celebra a Sant Celoni, i enguany reuneix una trentena de bandes, entre les quals destaquen Obrint Pas, Ojos de Brujo, Els Pets, La Troba Kung-Fú i The Moon Invaders.
Arxivat a: Enderrock