Premis Enderrock 2019

Qui actuarà durant la gala dels Premis Enderrock 2019?

Clara Peya, Els Pets, Joan Dausà i la Companyia Elèctrica Dharma són alguns dels artistes que pujaran a l'escenari durant la gala d'avui

| 28/02/2019 a les 10:00h

Companyia Elèctrica Dharma
Companyia Elèctrica Dharma | Arxiu grup
Els grans moments de la gala de Premis de la Música Catalana, a més de l'entrega de premis, també arriben quan els artistes del moment toquen en directe. La vint-i-unena edició dels Premis Enderrock, com no podia ser d'altra manera, està ben farcida d'actuacions. Demà, 28 de febrer, l'Auditori de Girona acollirà les intervencions musicals d'artistes del panorama actual que, en la majoria de casos, estrenaran en directe cançons dels seus treballs discogràfics més recents.

Entre els músics que lluiran novetats hi haurà alguns dels guanyadors dels Premis Enderrock de la crítica, com la reivindicativa i punyent pianista Clara Peya, que s'emportarà enguany el Premi Enderrock a Millor Disc de l'Any per Estómac (Satélite K, 2018) i que en directe tindrà Magalí Sare com a vocalista principal, i el contrabaixista i productor Vic Moliner. També hi actuaran els reis del pop català, Els Pets, que recolliran durant la gala el guardó al Millor disc de pop-rock per Som (RGB SUports, 2018), el seu dotzè àlbum després de cinc anys d'exili creatiu. Amb motiu dels reconeixements atorgats per la crítica, també intervindran Suu, guanyadora del Premi Enderrock a Millor artista revelació, acompanyada de Lildami; junts interpretaran un dels temes del disc de debut del raper terrassenc. Joan Dausà també portarà a escena algunes cançons del seu tercer àlbum, Ara som gegants (PromoArts Music, 2018), després d'un any frenètic que l'ha portat a rebre el guardó a Millor artista de l'any. 

També hi haurà alguns veterans de la música catalana que visitaran l'Auditori pels Premis Enderrock 2019. Lax'n'Busto hi presentarà una de les deu cares del seu recent àlbum, Polièdric (RGB Suports, 2019), amb la cantant Nerea Bassart, i la Companyia Elèctrica Dhama mostrarà en directe i per primera vegada la cançó "Flamarada", del disc que publicaran el proper 29 de març, a més d'obrir la nit dels Premis amb la cançó "Resistir és vèncer", amb lletra de Jordi Cuixart i que interpretaran Gemma Humet i el Cor Geriona.

El punt festiu l'aportarà Oques Grasses amb l'actuació en exclusiva del seu radiant treball titulat Fans del sol (Halley Records, 2019), que ja ha revolucionat la joventut dels Països Catalans. Se sumaran a la festa Porto Bello, guanyadors del Premi Enderrock a Millor artista revelació de l'any passat, amb un tema de L'ull de la tempesta (Música Global, 2019), i Joan Rovira, que farà un avançament del nou disc que veurà la llum el mes de març. Tampoc es vol perdre la celebració Eduard Costa, antic membre d'Els Amics de les Arts, que presentarà el seu nou projecte L'Últim Indi.
Especial: Premis Enderrock
Arxivat a: Enderrock, Porto Bello, Lildami, Suu, companyia elèctrica dharma, Els Pets, Joan Dausà, Clara peya, Premis Enderrock 2019, Lax'n'Busto, Oques Grasses, Joan Rovira, L'Últim Indi

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.