Actualitat

Rosalía agraeix els Premis Enderrock 2019

La cantant de Sant Esteve Sesrovires ha estat guardonada aquest dijous amb el premi de la crítica i el de votació popular al Millor disc en llengua no catalana

Els 10 passos de Rosalía: com ha arribat fins aquí?

| 01/03/2019 a les 09:30h

Rosalía ha estat probablement el fenomen musical més potent de l'escena catalana d'aquest últim any. Almenys així ho han considerat tant la crítica com el públic, que han decidit atorgar a la jove cantant de Sant Esteve Sesrovires dos premis Enderrock 2019 al Millor disc en llengua no catalana per El mal querer (Sony Music, 2018). Tot i que l'artista no va poder assistir a l'entrega de premis celebrada ahir a Girona, Rosalía va voler agrair aquests guardons amb dos vídeos que van ser projectats durant la gala.


Al premi atorgat per votació popular, Rosalía competia amb Alfred García i Ramon Mirabet, que també en van ser finalistes. En el seu missatge d'agraïment, la cantant va voler destacar el suport que el públic ha donat al seu darrer treball i l'emoció que li provoca haver pogut arribar amb la seva música a tanta gent.


Al reconeixement pel premi de la crítica, Rosalía va destacar que El mal querer ha marcat un abans i un després en la seva trajectòria i va agrair que hagués estat tan ben valorat; un projecte elaborat amb zero prejudicis des del risc i l'experimentació, segons la cantant, que li ha portat moltes alegries.
Especial: Premis Enderrock
Arxivat a: Enderrock, premi crítica, Rosalía, premi votació popular, Premis Enerrock 2019, El Mal Querer

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.