videoclips

Trinitat Nova ens ensenya com fer un videoclip a partir d'emoticones

Estrenem el clip de "Un cop més", cançó que forma part del seu tercer disc, 'Accident' (autoeditat, 2019)

| 26/06/2019 a les 12:00h

L'emergència, la fugacitat i la inspiració són tres ingredients que una banda de ritmes ràpids no es pot permetre perdre. Trinitat Nova sembla que ha trobat la fórmula de la frescor eterna i amb el seu nou disc ens regala deu cançons com fogonades, que ens cremen a les mans i als peus i que només podem apagar amb una galleda d'aigua freda. Avui estrenem el videoclip d'una de les cançons del quartet barceloní, "Un cop més" en emoticones.


"Volíem capgirar el típic lyric video i se'ns va acudir això, que és una manera actual de comunicar-se que no existia abans i que també ha transformat significativament el llenguatge", així expliquen els membres del grup el motiu d'aquest videoclip tan marcadament actual.

Aquest format via xat els serveix per representar una cançó que parla de "la immediatesa i la fugacitat de l'amor en el context de la nit i de l'amor líquid" i que està inspirada en una nit a la sala Sidecar. En aquest tercer disc els músics reconeixen que han après a creure en ells mateixos i a dependre menys de la resta de la gent. Tot i que també és cert que per fer aquest Accident (autoeditat, 2019) han tingut l'ajuda d'Èric Fuentes (The Unfinished Sympathy, Cala Vento, Panellet) a la producció i les col·laboracions musicals del mateix Èric i de Marc Tena i Mike Mariconda de Los Retrovisores i The Excitements.

El disc va sortir publicat fa tot just una setmana, però el grup encara no ha publicat futurs concerts. Esperem que no tardin gaire!
 

Trinitat Nova. Foto: Arxiu del grup

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Trinitat Nova, estrena, videoclips, Un cop més, emoticones, punk

COMENTARIS

Un cop mes!

En segal de lhotel, 26/06/2019 a les 14:27

Mencanta aquest grup

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.