actualitat

'Enderrock - 300 números en 25 imatges': l'exposició gràfica del Centre Cultural Albareda

El Grup Enderrock i el Centre Cultural Albareda inauguraran dimarts 8 de setembre una mostra gràfica amb una selecció de les millors portades de la revista

L'Albareda també acollirà amb Enderrock dues xerrades musicals i una visita guiada a l'exposició 'Lluís Llach. Com un arbre nu' a Arts Santa Mònica

| 07/09/2020 a les 13:30h

Imatge il·lustrativa
El Centre Cultural Albareda del Poble-sec a Barcelona, acollirà del 8 al 26 de setembre l’exposició Enderrock - 300 números en 25 imatges, que mostrarà les fotografies icòniques que han estat portada de la revista.
 
La mostra inclou imatges dels fotògrafs Alba Yruela, Carles Rodríguez, Daniel Riera, Ibai Acevedo, Juan Miguel Morales, Marc Dídac, Marta Mas, Marta Puig, Michal Novak, Noemí Elias i Xavier Mercadé, que han immortalitzat artistes com Adrià PuntíSisaAlbert PlaNúria GrahamCarles SabaterManelEls Amics de les ArtsDavid CarabénLove of LesbianMaria Coma, Joana Serrat o Pascal Comelade, entre d'altres.
 
L'exposició s'inaugurarà a l'Albareda es va inaugurar el 8 de setembre a les 19.30 h amb la presència d'alguns dels autors de les fotografies. Per raons sanitàries, l'accés serà limitat i caldrà enviar un correu per confirmar l'assistència a ccalbareda[@]ccalbareda.cat.

Ponències al CC Albareda
L’acte es complementarà amb dues xerrades:

Enderrock - 300
 

Portada Enderrock 300 Foto: Xavier Mercadé


Dimarts 15 de setembre, 19.30 h
A càrrec de Xavier Mercadé, fotògraf
A l’Instagram Live @ccalbareda i @grupenderrock
 
Conversa virtual amb el cap de fotografia de la revista Enderrock, Xavier Mercadé, que a més és un dels fundadors de la publicació. Mercadé explicarà l'evolució de la publicació al llarg de més de 25 anys, així com les peculiaritats del número extraordinari 'Enderrock 300', que mostra una selecció de la seva obra gràfica.

Eines de promoció per a grups emergents
 

Dimarts 22 de setembre, 19.30 h
A càrrec de Ferran Amado, coordinador del Sona9 i Miguel Zamarripa, coordinador del Brot.
A l’Instagram Live @ccalbareda i @grupenderrock 
 
Conversa virtual amb Ferran Amado i Miguel Zamarripa, que explicaran les principals eines de promoció per a artistes i grups emergents, a més d'informar de les novetats dels programes musicals que coordinen.

Visita guiada a l'exposició Lluís Llach. Com un arbre nu
 

Foto: Xavier Mercadé


El periodista Joaquim Vilarnau, corresponsable dels continguts de l'exposició Lluís Llach. Com un arbre nu, a l'Arts Santa Mònica de Barcelona fins al proper 27 de setembre, farà dues visites guiades per als visitants que s'inscriguin a albareda.inscripcionscc.com
 
Les visites comentades es faran el dia 16 de setembre a les 17 h i a les 18 h, en grups de 10 persones a causa de les restriccions sanitàries.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Com un arbre nu, Brot, exposició, Enderrock 300, CC Albareda, Enderrock - 300 números en 25 imatges, Rockviu, Centre Cultural Albareda, Sona9, Lluís Llach

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.