videoclips

Sergi Carbonell dedica el seu primer viatge a Txarango

L'exmembre de la banda del Ripollès estrena «El viatge», una cançó que recorda els moments viscuts amb el grup

El senzill formarà part de 'Refugi', el primer àlbum de Carbonell com a cantautor

Sergi Carbonell comença una nova etapa amb 'Refugi'

| 13/10/2022 a les 15:30h

Sergi Carbonell
Sergi Carbonell | Arxiu
Sergi Carbonell estrena “El viatge”, la primera cançó del seu nou àlbum en solitari, dedicada a la seva anterior trajectòria amb Txarango. L’exmembre i compositor del grup del Ripollès editarà el seu primer disc com a cantautor, Refugi (Halley Records, 2023), a principis d'any i el presentarà en directe el 18 de març a Girona i el 31 a Barcelona, en el marc del Guitar BCN.


Després de dir adeu a Txarango i d’haver compost quatre discos instrumentals en solitari, el pianista inaugura una nova etapa amb “El viatge”. En aquesta cançó, Carbonell relata amb nostàlgia, però també alegria, les aventures que va viure amb el grup: "Hem creuat el món cantant, més del que vam poder intuir, i conscient del privilegi, humilment hem fet camí (…) guardarem com un tresor les nits d’aquest viatge al fons del pit", versa la lletra. El tema, compost per ell i produït juntament amb Joan Borràs (Oques Grasses) i el percussionista Joan Palà (Txarango), és una de les tretze cançons que formaran l’àlbum Refugi.
 
En aquest nou projecte pop, Carbonell estarà acompanyat de Joan Palà, la violoncel·lista Marta Roma i el guitarrista Sebastià Gris. A més a més, comptarà a la producció amb alguns dels artistes i amics amb qui s'ha anat creuant al llarg de la seva trajectòria musical, com Arnau Figueres i Dani López, entre d’altres.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Sergi Carbonell, Txarango, videoclips, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.