Actualitat

El musical d'Els Amics de Les Arts 'Pares normals' ja és aquí

El trio barceloní ja va declarar en una entrevista a Enderrock el 2008 la seva voluntat de fer un musical

La nova producció, duta a terme conjuntament amb Minoria Absoluta, s'estrena aquest divendres 18 de novembre al Teatre Poliorama

| 17/11/2022 a les 18:30h

Els Amics de les Arts
Els Amics de les Arts | Michal Novak
Divendres 18 de novembre, es podrà veure per primer cop la representació de Pares normals, el musical que impulsen Els Amics de les Arts i la productora Minoria Absoluta. Fins al 8 de gener, la producció ideada a vuit mans pels tres membres de la banda -Daniel Alegret, Joan Enric Barceló i Ferran Piqué- i l'escriptor Marc Artigau es podrà gaudir al Teatre Poliorama.


En una entrevista que la banda va oferir a Enderrock per al número 153 (juliol de 2008) per a parlar del disc Castafiore cabaret (Pistatxo Records, 2008), el guitarrista i cantant Ferran Piqué ja anunciava un embrió del que podria haver estat el seu primer musical: "Jo vull fer un musical, que es dirà Wisconsin. I no puc dir res més... És una idea que compartim tots, i que si sortís em faria molt feliç", declarava. Així, malgrat que Wisconsin no es va materialitzar, ara Els Amics de les Arts han pogut fer realitat el somni de fer un musical amb aquest nou projecte.

Pares normals aborda el canvi dràstic que viu l’Aran, un noi de trenta anys que treballa d'advocat a Chicago. Allà hi viu amb la seva parella, la Nora, i estan a punt de casar-se. En un viatge a Barcelona per donar la notícia a la família, la seva vida agafa una nova dimensió quan els seus pares jubilats inauguren un dels seus somnis vitals, el karaoke La Moixiganga, i acaba coneixent la Laia, amb qui comparteix moltes més coses de les que aparenta a primera vista.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, els amics de les arts, Els Amics de les Arts Symphonic Project, actualitat, Pares normals, teatre poliorama, Minoria absoluta

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.