Premis Enderrock

'Punt Volat' arriba en directe a Girona amb Sanjosex per la Setmana dels Premis Enderrock

El pòdcast cultural de L'Avenç, Raig Verd i Enderrock gravarà un episodi en directe dimarts 7 de març a la Llibreria 22

L'enregistrament del nou capítol es farà a Girona en el marc de la Setmana dels Premis Enderrock, que ha estat omplint d'activitats musicals la ciutat

La Setmana dels Premis Enderrock va començar l'1 de març amb un dinar commemoratiu i acabarà el 9 de març amb la gala de lliurament dels guardons a l'Auditori de Girona

| 06/03/2023 a les 10:30h

Imatge il·lustrativa
La celebració dels XXV PREMIS ENDERROCK – PREMIS DE LA MÚSICA CATALANA 2023 s’estén per la capital gironina amb una setmana d’activitats de l’1 al 9 de març, coincidint amb la 25a edició de la cerimònia de lliurament a l’Auditori de Girona. Conjuntament amb l’Ajuntament de Girona, ENDERROCK desenvolupa una programació amb entrada lliure en complicitat amb la Fundació Universitat de Girona, La Marfà - Centre de Creació Musical, les associacions de comerciants de Girona, la Llibreria 22, El Foment de Girona o la Casa de Cultura de Girona.

Aquest dimarts 7 de març a les 18h, serem a la Llibreria 22 amb Punt Volat. El pòdcast cultural, compartit amb les empreses editorials L'Avenç, Raig Verd i Enderrock, ha publicat ja dues temporades a plataformes digitals, i aquesta setmana gravarà un episodi especial, en directe, amb el cantautor empordanès Sanjosex.



La Setmana dels Premis Enderrock va arrencar el passat 1 de març amb un acte institucional al Restaurant Mas Marroch de Vilablareix (1 de març) per commemorar les 25 edicions dels guardons i els 30 anys de trajectòria d’ENDERROCK. El dimecres 8 de març (20h), al Foment de Girona -i coorganitzat amb La Marfà – Centre de Creació Musical- s’entrevistarà Selma Bruna i Sandra Monfort, dues de les membres del trio guanyador del Premi Enderrock 2023 al Millor Disc de l’Any: Marala per Jota de morir (Propaganda pel Fet!).

Paral·lelament, les botigues gironines també participen en la campanya de difusió dels PREMIS ENDERROCK a través de cinquanta establiments de la ciutat. Fins al 9 de març, en cadascun d'aquests comerços, hi haurà un expositor amb un dels cinquanta millors discos de l'any segons la crítica d'ENDERROCK i també es distribuiran targetes de codis QR per escoltar tant el disc com una selecció de les cançons més destacades d'aquests 50 treballs discogràfics.

Al llarg d'aquesta setmana, també s'ha fet una taula rodona sobre el nou periodisme musical, a la Casa de Cultura de Girona, i una presentació-concert dels finalistes del concurs televisiu Objectiu Paki a la Rambla de la Llibertat de Girona. La Setmana dels Premis Enderrock tancarà amb la gala de lliurament de guardons a l’Auditori de Girona el dijous 9 de març.
 
Especial: Premis Enderrock
Arxivat a: Enderrock, Premis Enderrock 2023, Punt Volat, Setmana dels Premis Enderrock, Premis Enderrock

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.