Actualitat

Oberta la convocatòria per a presentar candidatures als Premis Arc 2023

S'hi poden presentar grups i entitats catalanes fins al 23 d'octubre

La gala dels Premis Arc 2023 se celebrarà el 29 de novembre al teatre La Llotja de Lleida

| 10/10/2023 a les 15:30h

Premis ARC 2019
Premis ARC 2019 | Martí Berenguer
L’Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC) celebra enguany la 21a edició dels Premis ARC, que posa en valor la indústria de la música en directe. Per segon any consecutiu, la gala d'entrega se celebrarà al teatre de la Llotja de Lleida, el dia 29 de novembre. Fins al 23 d'octubre, l'organització ha obert una convocatòria per a presentar candidatures per a cadascun dels guardons que s'atorguen.

A la convocatòria s'hi poden presentar artistes dels Països Catalans o residents i entitats catalanes per la seva activitat entre l'1 d'octubre de 2022 i el 30 de setembre de 2023. Les dades lliurades serviran per a generar una ponderació (pública a les bases dels Premis ARC) que determinarà la seva puntuació. Les quatre candidatures amb millor puntuació seran les finalistes i se sotmetran a la votació dels diferents associats d'ARC, que determinaran el guanyador.

La gran novetat d'enguany és que la categoria de festival ha estat dividida en dos. Per tal de no barrejar en una mateixa categoria formats de festivals molt diferents, enguany hi haurà la categoria de millor programació de festival petit (amb fins a 10.000 assistents totals) i la de millor programació de festival o cicle de mitjà i gran format (que englobarà tots aquells festivals amb més de 10.000 persones). D'aquesta manera, són 12 els guardons que atorgarà enguany ARC, completats amb els de millor artista o grup d'autoria pròpia; millor gira de grup de versions; millor gira d'orquestra; millor gira d'artista o grup per a públic familiar; millor gira internacional; millor gira d'artista o grup de jazz, música clàssica o música tradicional; artista o grup revelació; millor programació de sala de concerts; millor programació de festa major; i millor periodista o programa musical.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, premis arc, Premis Arc 2023, Premis Arc

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.