Febre tanguera al Paral·lel

La renascuda sala El Molino engega avui concerts i balls

| 28/02/2011 a les 15:00h

Als anys vint, la febre tanguera de Barcelona li va merèixer la denominació de 'tercera pàtria del tango'. La febre s'ha mantingut amb intermitències, i els darrers anys torna a pujar. Avui s'engega un nou cicle de concerts i balls a la renascuda sala El Molino.


El cicle arrenca avui dilluns a les 9 del vespre amb l'actuació del duet format pel bandoneonista Daniel Binelli i el guitarrista César Angeleri i el seu espectacle Tango natural. El concert es planteja com un diàleg musical entre aquests dos metres, un diàleg en clau íntima on cada intèrpret aporta el més personal de la seva creativitat.
El dilluns 21 de març, el cantant Mario Lagos hi presentarà l'espectacle Anclao en París, mentre que el 4 d'abril hi haurà tango-cabaret amb la cantant-actriu Mirian Penela, que oferirà el muntatge Muñeca brava.
Després de cada concert del cicle –amb la direcció artística de Claudio Hoffmann– es farà una milonga –un ball per als aficionats al tango–, que començarà cap a dos quarts d'11 de la nit (accés gratuït per als assistents al concert i 6 € per al públic general).
Aquí podeu escoltar un dels protagonistes del cicle, Mario Lagos, cantant "Anclao en París" (un tango que Enrique Cadícamo va escriure per a Carlos Gardel des de la Rambla de Barcelona):

I aquí, el duet que avui obre el cicle, interpretant la composició de Piazzolla "Chiquilín de Bachín".

Arxivat a: Sons de la mediterrània, milonga, tango, molino, barcelona, paral·lel