Triple homenatge a Marisa Sannia

Aquest dissabte 9 d'abril al Teatre Joventut de l'Hospitalet, en el marc del BarnaSants.

| 05/04/2011 a les 06:59h

El proper cap de setmana el festival de cançó BarnaSants encara la recta final amb l'estrena d'un espectacle únic: Ester Formosa, Elena Ledda i Andrea Marzi recordaran plegats l'obra de la cantautora sarda Marisa Sannia.



Inicialment previst també a la ciutat sarda de l'Alguer, l'homenatge a la cantautora i vocalista pop Marisa Sannia es farà finalment només a l'Hospitalet. Les protagonistes del concert seran dues vocalistes de renom –Ester Formosa i Elena Ledda–, juntament amb el cantautor i home de teatre Andrea Marzi.
Marisa Sannia (1947-2008) es va donar a conèixer als anys seixanta interpretant cançó lleugera en italià, amb èxits sonats com "Casa bianca". A partir del 1993, i després d'uns anys allunyada dels escenaris, va reaparèixer com a cantautora en llengua sarda. Poc abans de morir va preparar amb  Formosa, en el marc del festival Temporada Alta del 2007, l'espectacle conjunt Ria' Ria' Ester Formosa & Marisa Sannia caminen pel fons de la mar. El 2008 es va publicar, com a disc pòstum, Rosa de papel, basada en la poesia de Federico García Lorca.
Ester Formosa, que ja havia versionat dues cançons de Sannia el 2003, ha estat qui ha impulsat aquest projecte, on també participen els músics Fausto Mesolella, Marco Piras, Giuseppe Fada, Maurici Villavecchia, Horacio Fumero i Matthew Simon.



Arxivat a: Sons de la mediterrània, l'Alguer