Els Catarres i Tazzuff, a les Borges Blanques

Actuen al Cafè Slàvia dins el VI Circuit Folc

| 04/11/2011 a les 06:59h

El VI Circuit Folc arriba aquest dissabte 4 de novembre al Cafè Slàvia de les Borges Blanques amb dos grups joves i prometedors: Tazzuff i Els Catarres. A partir de les 23.30 h.


El sextet barceloní Tazzuff és una de les formacions habituals dels cicles de ball folk, gènere en el qual s’han destacat per la seva voluntat d’obrir nous camins, especialment en els arranjaments, i pel seu so vigorós i imaginatiu. Després d’haver guanyat el III Concurs Sons, presenten al Circuit Folc el seu primer disc, Camaleons daltònics (Temps Record, 2011). A més del Cafè Slàvia, en el marc del Circuit Folc actuaran a La Catequística de Figueres (25 de novembre) i Ripoll (9 de desembre). A més, també se'ls podrà escoltar a la Fira Mediterrània de Manresa (6 de novembre, a la Taverna de la Fira).
Pel que fa a Els Catarres, es van fer coneguts el passat estiu sobretot per l’èxit de la cançó d’amor impossible “Jenifer”.
El jove trio d’Aiguafreda és el darrer exponent d’una escena, la del pop-folk acústic català, que no para de créixer. Tot i haver format el grup tot just l’any passat, Roser Cruells (contrabaix), Eric Vergés (veu i guitarra acústica) i Jan Riera-Prats (acordió, bombo i pandereta) es van passar l’estiu passat tocant arreu i presentant unes cançons pròpies i calidoscòpiques on ressonen estructures de l’americana, el corrido i el reggae i sonoritats càlides per explicar històries quotidianes.
Els Catarres també actuaran dins el Circuit Folc a la Fira Mediterrània de Manresa (6 de novembre), al CAT de Gràcia (17 de novembre, compartint cartell amb Xavier Baró) i a Ripoll (9 de desembre, compartint cartell amb Tazzuff i Terratombats).
El Circuit Folc està organitzat per la revista Sons de la Mediterrània i el C.A.T. i amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

Foto: Tazzuff (Juan Miguel Morales)


Arxivat a: Sons de la mediterrània, Circuit Folc, Els Catarres, Tazzuff