El Circuit Folc a la Fira Mediterrània

Hi actuaran Xavi Lloses i Els Catarres

| 05/11/2011 a les 06:59h
Arxivat a: Sons de la mediterrània, Els Catarres, Circuit Folc
El VI Circuit Folc passa aquest cap de setmana per la Fira Mediterrània amb les actuacions de Xavi Lloses i les Cançonetes per la Bressola (dissabte 5 de novembre) i d'Els Catarres (diumenge 6 de novembre).


Xavi Lloses
hi presentarà Cançonetes per la Bressola (dissabte 5 de novembre, Taverna de la Fira, 11.30 h), un espectacle de cançons tradicionals arranjades en clau de pop: “El rossinyol”, “El ball de sant Ferriol”, “Margarideta”, “La Dama d’Aragó”, “El noi de la mare”… Les cançons més populars de la nostra tradició oral prenen un nou so, acostant-se al pop, en aquest projecte dirigit pel multiinstrumentista i la seva galàctica formació, L’Escolania de la Quadratura del Cercle.
L’espectacle familiar Cançonetes per la Bressola –que és la continuació de l’anterior projecte Musiquetes per la Bressola– és la posada a escena del disc homònim gravat per diversos músics i intèrprets de primera línia amb la col·laboració dels alumnes de la Bressola, les escoles laiques catalanes de la Catalunya Nord. Després de la Fira Mediterrània, Cançonetes per la Bressola es presentarà a la Fira Mediterrània de Manresa (5 de novembre), La Catequística de Figueres (25 de novembre) i Ripoll (9 de desembre, compartint cartell amb Els Catarres i Tazzuff).
Pel que fa al trio Els Catarres, un dels grups que més projecció ha aconseguit en els darrers temps, actuaran a la recta final de la Fira (diumenge 6 de novembre, Envelat Milcentenari, 19 h).
El Circuit Folc 2011 està organitzat per la revista Sons de la Mediterrània i el C.A.T., amb el suport de la Generalitat de Catalunya.