Xavier Baró i Els Catarres, dijous al CAT

Sortegem entrades per veure el cantautor d'Almacelles i el trio d'Aiguafreda al VI Circuit Folc

| 15/11/2011 a les 07:00h

Cançons primitives i cançons de l’estiu. Xavier Baró i Els Catarres actuen aquest dijous 17 de novembre al CAT de Barcelona (21 h) en una nova etapa del VI Circuit Folc. Tenim un parell d'entrades dobles per assistir a aquest nou concert del Circuit!


Una nova edició del Circuit Folc arriba al C.A.T. de la Vila de Gràcia amb un programa doble, que inclou tant cançons primitives i crues com altres de fresques i juvenils. Obrirà foc Xavier Baró, cantautor excepcional, que hi presentarà La màgica olivera (Klämhor, 2011), un disc amb l’aire atemporal dels clàssics; un passeig on aquest trobador de joglaria canta històries de les guerres carlines, de bandolers que segresten noies, i on rellegeix cançons tradicionals que sonen rotundes i terribles, com “A la plaça fan ballades”.
La segona part de la nit la protagonitzaran els pares de la “Jenifer”, Els Catarres. Coneguts sobretot per l’èxit d’aquesta cançó d’amor impossible, el jove trio d’Aiguafreda és el darrer exponent d’una escena, la del pop-folk acústic català, que no para de créixer. Tot i haver format el grup tot just l’any passat, Roser Cruells (contrabaix), Èric Vergés (veu i guitarra acústica) i Jan Riera-Prats (acordió, bombo i pandereta) ja són una de les formacions més sol·licitades a l’hora d’animar les festes d’arreu.


Voleu una entrada doble?
Tenim dues entrades dobles per sortejar per assistir al concert. Si vols aconseguir-ne una envia un correu electrònic a l'adreça [email protected] amb el teu nom i cognoms i DNI i digue'ns el nom d'un altre dels grups que participen en aquesta nova edició del Circuit Folc. Entre tots els que contesteu sortejarem les dues entrades dobles. Si no, el preu de l'entrada anticipada és de 8 euros, a taquilla en valdrà 10 i els amics del C.A.T. podran gaudir del concert gratuïtament.


Arxivat a: Sons de la mediterrània, Circuit Folc