Circuit Folc: Tazzuff i Xarnege a Figueres

El sextet actua avui divendres a La Cate

| 25/11/2011 a les 06:59h

La Cate de Figueres acollirà aquesta nit (21 h) una nova etapa del VI Circuit Folc. Hi actuaran el sextet Tazzuff, guanyador del III Concurs Sons de la Mediterrània, i el grup basco-gascó Xarnege.

El sextet barceloní Tazzuff és una de les formacions habituals dels cicles de ball folk, gènere en el qual s’ha destacat per la seva voluntat d’obrir nous camins, especialment en els arranjaments, i pel seu so vigorós i imaginatiu. Després d’haver guanyat el III Concurs Sons, presenten al Circuit Folc el seu primer disc, Camaleons daltònics (Temps Record, 2011).
A La Cate de Figueres, i en el marc del festival Figueres Folk que organitza el Casino Menestral, compartiran cartell amb Xarnege, grup de referència pel que fa a la renovació de les músiques tradicionals dels dos cantons del Pirineu occidental, del Bearn i del País Basc.
Després de passar per les Borges Blanques i Figueres, els Tazzuff actuaran seguint el Circuit Folc a la sala Eudald Graells de Ripoll (9 de desembre), on compartiran cartell amb Els Catarres i Terratombats.
El Circuit Folc 2011 està organitzat per la revista Sons de la Mediterrània i el C.A.T., amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

Arxivat a: Sons de la mediterrània, Circuit Folc