Guardó per a '440 Clàssica'

Ha rebut el Premi APPEC a la millor nova publicació

| 01/03/2012 a les 06:59h

Ahir es va celebrar la Xlll edició de la Nit de les Revistes, on també es van atorgar els premis del jurat i de la votació popular en diverses categories. El Premi APPEC (Associació de Publicacions Periòdiques en Català) 2011 a la millor nova publicació va ser per a la capçalera 440 clàssica, editada pel Grup Enderrock. Va recollir el guardó la cap de redacció, Marina Villacampa.

 
440 Clàssica va néixer el juny del 2011, i és la darrera capçalera del Grup Enderrock, dedicada a la música clàssica, antiga, contemporània i a l'òpera. Aquesta quarta capçalera és una publicació musical multimèdia –en paper, format digital per a tauletes i diari digital al web i xarxes socials– i va néixer com un nou mitjà de referència per a melòmans i professionals que aporti opinió, anàlisi i reflexió, amb un tractament modern i de caràcter interactiu.
Té una difusió nacional i un llançament de 10.000 exemplars. Conté reportatges i entrevistes en profunditat, una àmplia secció de discos, DVD i multimèdia, biografies de compositors catalans i internacionals, clàssics i emergents, i anàlisi de les obres referencials de la història. Juntament amb cada exemplar es distribueix un DVD o CD relacionat amb la temàtica central del número.

Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, corporatives