Els nous Catarres

El grup presentarà el seu nou espectacle als Premis Enderrock

| 11/03/2012 a les 07:00h

Els Catarres actuaran demà a la sala Apolo a la gala dels Premis Enderrock 2012. Ho faran presentant un nou format de grup, amb tres nous músics que els acompanyaran durant la pròxima gira. La filosofia de la banda segueix sent la mateixa: apostar per un projecte directe i sense gaires amplificadors.


Els Catarres
és un dels grups revelació dels últims temps. L'èxit del tema ''Jenifer'' els ha catapultat: del primer disc del grup, Cançons 2011 (DiscMedi, 2011), publicat aprofitant l'embranzida obtinguda per l'èxit a les xarxes socials, ja n'han venut més de 5.000 còpies físiques, tot i poder-se descarregar grauïtament des del seu web. Durant el 2011 han recorregut els Països Catalans amb més de 120 concerts.
El grup torna a ser notícia perquè demà actuarà a l'edició 2012 de la gala dels Premis Enderrock que se celebrarà a la sala Apolo. Els Catarres rebran el premi a la millor lletra per ''Jenifer'' i pujaran a l'escenari presentant un nou format. El trio d'Aiguafreda inclourà al seu directe tres músics que els acompanyaran mentre repassin alguns dels temes del disc i algun tema d'un futur treball que sortirà l'octubre del 2012. S'afegeixen a la formació una trompeta, un trombó i percussió.
L'objectiu dels nous Catarres, segons han explicat, és esdevenir molt més ballables i rítmics.
Arxivat a: Enderrock