Maria del Mar Bonet presenta 'Fira encesa'

Aquesta setmana el BarnaSants també acollirà Quart Primera i Gasion

| 06/02/2013 a les 15:00h

Maria del Mar Bonet presenta el seu nou treball aquest dijous dins la programació del BarnaSants. Al disc recopila tots els poemes musicats de Bartomeu Rosselló-Pòrcel. Entre altres artistes del festival, cal destacar aquesta setmana també Quart Primera, Pep Tosar i Gasion.


Coincidint amb el calendari del naixament del poeta mallorquí Bartomeu Rosselló-Pòrcel, Maria del Mar Bonet presentarà dijous a l'Auditori Barradas de l'Hospitalet del Llobregat el seu últim disc, Fira encesa (Picap, 2013), un recull de cançons on reivindica la figura de l'autor que més lligam té amb la seva carrera als escenaris.
Per la seva banda, també dins de BarnaSants Quart Primera presenten el mateix dijous a Luz de Gas Pel·lícules (K. Industria, 2012), noves composicions que poca cosa tenen a veure amb el pop-folk amable i quotidià amb què el grup es van a donar a conèixer. El cantant i compositor Pere Jou fa un tomb radical i pren uns camins entre l'electrònica, el folk i la banda sonora. 
El dissabte serà el torn de Gasion, que actuarà al Koitton Club del barri de Sants. L'artista Jordi Gasion, després d'haver deixat enrere tres discos com a El Fill del Mestre, ha obert una nova etapa més personal. El lleidatà ha inaugurat una nova faceta artística amb l'àlbum Les cançons urgents (Khlämor, 2012) i un EP de cinc peces, Un altre ahir (Klhämor, 2012).
A més a més, el festival BarnaSants aquesta setmana també acull grups i artistes com Sole Giménez, El Sobrino & Juantón, Teresa Salgueriro, Joaquim Carbonell i Eduardo Paz, Leonmanso...

Torna Tots aquests dois
El BarnaSants torna a programar Tots aquests dois de Pep Tosar, on aquest recupera la figura del poeta i cantautor mallorquí Guillem d'Efak en un espectacle de teatre musical.
L'actor balear, acompanyat d'un trio de jazz i una projecció audiovisual, recrea les cançons i les vivències de la veu més negre de la Nova Cançó. L'espectacle reviurà la identitat d'un dels artistes més carismàtics entre els que van participar a la primera època de la cançó en català.
Arxivat a: Enderrock