El Petit de Cal Eril publica un doble vinil

Avui arriba a les botigues 'La figura del buit', el seu tercer disc

| 26/02/2013 a les 07:00h

El Petit de Cal Eril publicarà avui el seu nou disc, un doble vinil titulat La figura del buit (BankRobber), gravat al teatre de Guissona amb Mau Boada (Les Aus, Esperit!) exercint de productor. Al número de març de la revista Helena Morén li fa una extensa entrevista, acompanyada d'un reportatge fotogràfic de Carles Rodríguez.

 

"Res del que fem no té cap ni peus. Tampoc sabem per què ho fem ni per què no ho fem. Fer cançons és el mateix que cuinar, escriure un llibre o construir un armari. És pura distracció... No s'ha de ser ni més ni menys pretensiós, has de fer el que tens ganes de fer i el que et surt, i ja està. Jo almenys m'ho prenc així. Ara m'ha sortit això, doncs ho faig", explica Joan Pons, El Petit de Cal Eril, sobre la nova remesa de cançons que publicarà en vinil, CD i digital.

De gira

Avui 26 de març comença la gira a Saragossa (a La Lata de Bombillas). Continua el 27 a Madrid, el 28 a Múrica, el 28 a Alcoi, el 30 a València i l'1 d'abril a Castelló de la Plana. Així començarà la nova gira d'El Petit de Cal Eril, que continuarà del 4 al 7 d'abril. Aquestes són les quatre nits en què serà a la sala Beckett de Barcelona. Sant Feliu de Llobregat, Girona, Tàrrega, Vic, la Bisbal, Tarragona i Guissona són les altres parades anunciades. Per a aquesta nova gira Joan Pons canvia de banda: l'acompanyaran Artur Tort (Hammond i Rhodes), Ildefons Alonso (bateria) i Dani Comas (baix i guitarra tenor).
Arxivat a: Enderrock