Wantun publiquen 'Ep!'

4 cançons noves sobre l’amor, la mort, la solitud i les relacions personals

| 14/07/2013 a les 06:59h

Diuen que a la tercera va la vençuda. Els membres del grup Aleix Iglesias i Ricard Borrell han assumit la producció del tercer disc de Wantun, Ep! (Camaleó Records, 2013). Més alliberats, segueixen reinventant-se i experimenten en nous sons, deixant de banda els sintetitzadors.


Després del seu darrer disc, Anònim X (Picap, 2012), més experimental (entre l'indie i l'electrònica) i de format més llarg, amb uns onze temes, presenten un so orgànic, més cru. En aquest context, Wantun agafen les regnes de la composició, producció i gravació d'un nou EP titulat precisament Ep! (Camaleó Records, 2013).
Al seu web hi han penjat vídeos curts on els membres de la banda expliquen el que representen les quatre cançons. "La mar fuma" és la més alegre de totes, encara que no és del tot optimista. El grup tenia ganes de teixir una història de principi a final, el repte de crear un tema narratiu, i "Funeral" n'és el resultat. Jugant amb noves maneres de treballar, "Nuclear" suposa el sàmpler d'un altre artista, nom que no revelen a la microentrevista. L'àlbum tanca amb "A prop teu", la peça que conté els versos més poètics, però també la consideren la cançó més estranya de totes.
A cada disc Wantun explora nous horitzons i aposta pel que creu. Ep! (Camaleó Records, 2013) és una declaració d'intencions, l'expressió per cridar l'atenció, precisa i contundent.
Podreu trobar el disc a Amazon, iTunes, Google Play i Spotify.
Arxivat a: Enderrock