El món perdut d'Espriu

L'espectacle poetico-musical es basa a partir de quatre contes del poeta

| 31/07/2013 a les 07:00h

Toti Soler i l'actor Joan Massotkleiner proposen una lectura musicada, tan en prosa com en vers, d'un seguit de contes d'Espriu. Soler agafa la guitarra per acompanyar la veu de l'actor creant una atmosfera literària i musical plenament espriuana. 


Mariàngela l’herbolàriaBarris baixos, Tereseta-que-baixava-les-escales i Sembobitis representen els poemes que Massotkleiner ha escollit com a fil argumental de l'espectacle. El món perdut de Salvador Espriu fa referència al període anterior a la guerra, però també al dels seus contes, els quals van quedar ocults darrere l'obra poètica. L'elegia, l'humor, el drama i els jocs metaliteraris conjuguen l'itinerari narratiu que Massotkleiner i Soler presenten a l'Any Espriu.
El món perdut de Salvador Espriu farà gira fins a finals d'any. El 10 d'agost actuaran  al pati del Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí(22 h), el 23 d'agost a l'Escala en el marc del Festival Portalblau (22:30 h), el 13 d'ocubre a l'Auditori Municipal de Montcada i Reixac, el 19 d'octubre al restaurant 7 portes de Barcelona (23 h), el 26 d'octubre a Valldoreix, el 2 de novembre al poble natal del poeta (Santa Coloma de Farners) i el 24 de novembre a Cornellà de Llobregat.
Arxivat a: Any Espriu