Els Surfing Sirles pleguen veles

Les Alternatives de Sants homenatgen Uri Caballero

| 27/08/2013 a les 07:00h

Era una notícia anunciada que ara ja és oficial: Els Surfing Sirles no continuaran als escenaris. Després de la sobtada mort del seu guitarrista Uri Caballero el passat mes de juliol, la banda ha decidit plegar veles. Així ho ha confirmat a Enderrock.cat Martí Sales, cantant i guitarrista de la formació. El proper dimecres els Sirles havien d'actuar a la Festa Major Alternativa de Sants i en lloc d'aquest recital s'hi realitzarà un homenatge a Caballero. 

 Foto: Hara Kraan
 
Els Surfing Sirles no continuaran però sí que veurà la llum un nou disc del grup, que ja estava enllestit abans de la mort de Caballero. Es titularà Música de consum i serà editat pel segell BankRobber el proper mes d'octubre. "Tot és encara molt recent però volem preparar algunes coses en clau d'homenatge a l'Uri –explica Sales–. Serà de cara a la primera meitat del 2014."
De moment alguns col·lectius ja han programat alguns actes, com per exemple el de dimecres a les Festes Alternatives de Sants. Hi actuarà Marc Sanz, cantant i guitarrista del grup  Nous Espectres  i amic personal de Caballero, que interpretarà temes dels  Sirles  i cançons referencials per al malaurat músic de Vallcarca. També hi actuaran Lo Petit Comitè , el Conjunt Badabadoc i Rauxa . El concert tindrà lloc al Parc de l'Espanya Industrial. 



Al Sugar Il·legal Fest de Vic
Aquest no és l'únic homenatge que es retrà a Uri Caballero en les properes setmanes. El Sugar Il·legal Fest celebra la catorzena edició coincidint amb el Mercat de Música Viva de Vic sota la gran xemeneia de l'espai El Sucre, i enguany ha presentat el cartell amb Caballero com a protagonista. Li dediquen aquesta nova edició del festival, on havia tocat amb  Amunike Lehendakari , El Niño del Parche y Muletitas , Transición i Els Surfing Sirles.  La música del Sugar Il·legal Fest sonarà divendres 13 (amb Les Cruet , Hurricade , FP , Zombi Pujol i Please Wait ) i dissabte 14 de setembre (amb En Pax , Syslack , Andrew Cream , TCN , Saint Tropez , Stole i Tropical Ice Land ).
Arxivat a: Enderrock