Els Pets suspenen l'inici de gira

A causa d'una crisi d'estrès de Lluís Gavaldà

| 12/09/2013 a les 11:50h

Els Pets suspenen els primers concerts de presentació del seu nou disc, L'àrea petita, per una "crisi d'estrès" del seu cantant, Lluís Gavaldà. El primer recital al Mercat de Música Viva de Vic, programat per divendres 13 a les 21 h al Teatre L’Atlàntida, i els següents a Tarragona, Sabadell i Lleida s'han d'ajornar per a una nova data encara per determinar, "per prescripció facultativa".
 

La suspensió dels concerts l'ha feta pública en un comunicat el management del grup, RGB. La crisi d'estrès de Gavaldà és conseqüència "de l'intens procés creatiu i de realització del nou treball discogràfic del grup". Segons el management, és d'esperar que aquest període de repòs sigui suficient per a la total recuperació del cantant. Pel que fa al primer concert al Mercat de Música Viva de Vic, Codetickets i Atrápalo efectuaran la devolució de l’import de les entrades venudes en un termini màxim d’una setmana.
El grup manté l'1 d'octubre com a data de llançament del seu nou treball discogràfic, L'àrea petita, amb el qual trenquen un silenci voluntari de tres anys. És el tretzè treball discogràfic del grup de Constantí, que han enregistrat amb la producció de Refree. La setmana passada en van estrenar el primer senzill, "Bombolles". La idea del grup és reemprendre l'activitat a partir del mes d'octubre: la primera data prevista és el dia 3 a la sala Sidecar de Barcelona. 
Arxivat a: Enderrock