Toti Soler publica "El teu nom"

És el disc número 30 de la seva discografia

| 10/11/2013 a les 07:00h

Després de dos anys sense publicar cap disc, Toti Soler pesenta el títol número 30 de la seva discografia: un treball que ja es pot adquirir en format digital i que arribarà a les botigues a meitat de novembre. Amb músiques enregistrades durant els darrers dotze anys, presenta "un ventall variat de temes i cançons amb alguns artistes convidats que fan més amena l’audició".
 Toti Soler Foto: Arxiu Enderrock 

El disc número 30 de Toti Soler es diu El teu nom (Temps Record) i té moltes col·laboracions, entre les quals la de Gemma Humet, que amb la seva veu participa a “Fins la fi dels temps” (la versió de "The First Time ever I Saw your Face" d’Ewan McColl), “Va com va” d’Ovidi Montllor i “El teu nom” amb lletra de Sílvia Amigó i música de Soler. L'actor Joan Massotkleiner participa al disc dient un poema de Salvador Espriu, i el mateix Toti Soler hi canta dues cançons, una sobre un poema de Luis Cernuda, “Amor en música”, i l’altra sobre un poema de Fernando Pessoa, “El poeta és fingidor”.
L'àlbum es completa amb els temes "Un got d’aigua”, “La mossegada”, “L’alquimista” i “L’un i l’altre”: "Aquest l'havia desestimat en discos anteriors però finalment sembla que ha trobat el seu lloc. És un tema inspirat en un raga de l'Índia, on hi ha un diàleg entre un home i una dona; la fusió està servida".
El teu nom (Temps Record) és el trentè disc que publica amb el seu nom. "Tot i que potser n’hi podríem afegir una trentena més que he fet amb altres artistes... deu n'hi do!", diu el músic.

Arxivat a: Enderrock