Mésdemil, d'aniversari a Barcelona

Jordi Montáñez, Andreu Valor i Pepet i Marieta

| 17/11/2013 a les 07:00h

Si el 5 d'octubre Mésdemil va celebrar a València el cinquè aniversari del segell independent, ara trasllada la festa a Barcelona. Serà per fer un concert d'aniversari el proper 20 de desembre a la Casa València a partir de les 20 h.
 Jordi Montañez 
 
El concert d'aniversari està organitzat per Mésdemil amb la col·laboració de l'Espai del País Valencià, la Casa València i Enderrock, i es vol convertir en una festa per presentar el segell a Barcelona. Per a l'ocasió, hi haurà la presència de tres artistes de Mésdemil presentant els seus últims treballs, tots publicats enguany. El barceloní Jordi Montáñez cantarà Cançons d'ara (Mésdemil, 2013), el vespre continuarà amb el cantautor Andreu Valor i les cançons de Malgrat la pluja, i el darrer de pujar a l'escenari serà Pepet i Marieta, cantant en solitari i presentant els seus temes més nous, "La via" i "No ho volem" (la cançó contra el projecte Castor).
L'entrada, que costarà 7 euros per a socis de l'Espai del País Valencià i 10 euros per a no socis, inclou un CD recopilatori dels cinc anys de Mésdemil on han participat 19 grups. Podeu reservar la vostra entrada a [email protected]. A més, els cinquanta primers que facin al reserva obtindran de regal la revista Enderrock del mes de desembre. Podeu consultar més informació a l'esdeveniment de Facebook.
Arxivat a: Enderrock