Concert d'homenatge a Uri Caballero

Demà dissabte a la sala Estraperlo

| 07/03/2014 a les 06:59h

Aquest dissabte dia 8 a les 20 h diverses bandes es reuniran a la sala Estraperlo de Badalona per retre homenatge al guitarrista d’Els Surging Sirles, Uri Caballero, que va morir el passat juliol. El concert serà gratuït per als que van adquirir el tiquet anticipat (més un vinil). L’entrada val 3 euros sense vinil i 6 euros amb vinil.

Uri Caballero Foto: Xavier Mercadé


Un dels músics amb més solera de l’escena barcelonina ens va deixar amb només 34 anys. El punk i el hardcore barceloní més alternatiu era l’escena musical que millor el definia. Uri Caballero va formar part de grups com Amunike Lehendakari o Transición, i actualment era el guitarrista d’Els Surfing Sirles, banda composta també pel cantant Martí Sales, el seu germà Guillem Caballero i el bateria Xavi Garcia. El grup estava preparant un nou disc després del darrer Romaní, semen i sang (BankRobber, 2011). Amb el títol Música de consum (BankRobber, 2013), ja estava enllestit abans de la mort de Caballero i es va publicar el passat mes d'octubre.

Homenatges

Al concert d'homenatge es podrà veure grups pels quals va passar l’Uri i altres d’amics propers, com Amunike Lehendakari, Brighton 64, Budellam, Còagul, Control+C, Els Surging Sirles, FP, Les Cuet, Los Sick, Les Fat Jones, Marc Espectre, Montseny, Montserrat, Òsserp i The Bite, entre d’altres.
El 15 de març s’inaugura una exposició de fotografies d’Uri Caballero a les 21.30 h a l’Heliogàbal de Barcelona, on tocaran Montserrat i després hi haurà una sessió de dijei.
Arxivat a: Enderrock