El jazz engega el Mas i Mas

El festival s'allargarà fins al 31 d'agost

| 29/07/2014 a les 07:00h

Ja és tot un clàssic de les nits d'agost a Barcelona, i un any més el Mas i Mas tornarà a omplir la ciutat comtal de concerts i sets de DJ. La sala Moog acollirà l'electrònica, el jazz sonarà al Jamboree i la clàssica al MUHBA. Paquito D'Rivera inaugura el festival amb cinc nits al Jamboree.

Paquito D'Rivera


Paquito D’Rivera arriba el 30 de juliol al Jamboree tot just després d'haver estat guardonat amb un Grammy al millor disc de jazz llatí de l'any. S'hi estarà fins el diumenge 30 d'agost, dia en què actuarà a més en companyia de la Jamboree Big Latin Orquestra, en el que promet ser un final de festa ben sonat. A més a més, dins del Mas i Mas hi haurà un concert gratuït abans del cap de setmana: la Banda Municipal de Barcelona oferirà un repertori original tant català com d’arreu.
Maria del Mar Bonet
és el plat fort d'aquest divendres 1 d'agost. Acompanyada del músic valencià Borja Penalba, tots dos destriaran una selecció de les peces més emblemàtiques del seu extens cançoner. bRUNA, per la part electrònica, i els clàssics del soul Tommy Hunt & The Black Beltones completen la jornada.

Un agost ple de propostes
Tadeo
, Beatrice Jiménez i Marc Pujol & Ricardo Estrada tanquen el cap de setmana d'un festival per on passaran en les pròximes setmanes Undo i Esplendor Geométrico, el jazz de Lucy Lummis, el soul d'Izah, Hannah Williams & the Tastemakers i Aloe Blacc, el flamenc de Nino de los Reyes Punta y Tacón o el blues de Lucky Peterson Band i Mike Sánchez. Podeu consultar la programació completa del festival al seu web.




Arxivat a: 440Clàssica&Jazz