Avui els músics fan la V

Repassem on se situaran alguns músics catalans

| 11/09/2014 a les 07:00h

Enguany l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural han impulsat la campanya 'Ara és l'hora', que avui representarà una V que unirà l'avinguda Diagonal amb la Gran Via de les Corts Catalanes de Barcelona a la plaça de les Glòries. A EDR hem recopilat en quin tram actuaran o assistiran els principals músics de l'escena catalana.
 Via Catalana

Com molts catalans i catalanes, hi ha molts músics que repetiran per reclamar la llibertat i el dret a decidir, com és el cas de Núria Feliu, que aquesta vegada serà al tram 36, i Quimi Portet, que ho farà al 28. Pepet i Marieta van proposar el 2013 la banda sonora de la cadena humana, la cançó homònima "La Via", i no podia ser d'una altra manera, aquesta vegada també hi seran presents, al tram 1 (escenari Voluntat de Pius XII), interpretant aquest tema i també la "Rumba del #SíSí". A més, també hi actuaran el grup de versions Tremendos i Joan Rovira.
Un altre grup de les Terres de l'Ebre, Xeic!, serà al tram 24 (Bailén/Girona) i actuarà abans que comenci la 'V', a les 16 h. A la plaça de Sarah Bernhardt (tram 35) l'ANC i Òmnium han habilitat l'escenari Votar, i en aquest cas hi podreu escoltar la rumba de 9Son, Pep Sala, la Companyia Elèctrica Dharma i Crator.
I la llista de músics continua: el productor Josep Maria Mainat (La Trinca) va anunciar per Twitter que seria al tram 2, mentre que Brams oferiran una petita actuació al 53 (Gran Via / Villaroel) a les 17.40 h, i abans de la V serà el torn del grup d'animació infantil Koloraines, a les 16 h. També hi ha altres músics que hi assistiran, com Gerard Quintana (tram 0), Gemma Humet (tram 60), Bonobos (tram 67), La Bundu Band i Albert Jordà.
Arxivat a: Enderrock