La rapsòdia blava de Daniel Ligorio

El pianista català grava amb Warner un disc monogràfic sobre George Gershwin

| 21/10/2014 a les 06:59h

El pianista català Daniel Ligorio presenta aquest 21 d'octubre el seu nou disc Rhapsody in Blue (Warner, 2014) a la Sala Mompou de la SGAE de Barcelona (12.30 h). Ligorio interpretarà a piano part del repertori del seu nou treball, on ofereix la seva visió d'una de les obres més significatives de George Gershwin.
Daniel Ligorio

"Rhapsody in Blue" (versió de piano sol), "Fantasy on Gershwin's Porgy and Bess" i "I Got Rhythm" són algunes de les peces que integren aquest disc, dedicat íntegrament al compositor americà.
Daniel Ligorio (Martorell, 1975) és considerat per la crítica i el públic com un dels pianistes de més projecció del panorama nacional. Ha ofert recitals sol i amb orquestra a les sales i els festivals més significatius del país amb gran èxit. En els darrers anys ha intervingut en projectes com l'enregistrament del concert per a piano i orquestra de Joaquín Rodrigo, amb el segell Naxos; l'estrena internacional, amb motiu del cinquantè aniversari de Joventuts Musicals d'Espanya, del concert per a dos pianos i orquestra Juventus d'Antón García Abril; l'enregistrament de la integral per a piano de Manuel de Falla i la integral dels trios de Turina per a piano violí i violoncel, amb el Trio Arriaga.
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz