Ramon Prats, gran triomfador dels Premis AMJM 2014

Elisabet Raspall, compositora de l'any

| 11/12/2014 a les 23:31h

Aquest dijous 11 de desembre s'han entregat els Premis 2014 de l'Associació de Músics de Jazz i Música Moderna a l'espai artístic Artte de Barcelona. El bateria Ramon Prats s'ha endut tres guardons: músic de l'any, grup de l'any pel seu quartet i disc de l'any per Pandora (autoeditat).

Ramon Prats

Enguany l'AMJM celebra els seus 25 anys de vida i amb aquests guardons premia i reconeix la tasca duta a terme al llarg de l’any pel col·lectiu de músics de jazz i música moderna de Catalunya. L’Associació ha lliurat els premis de Compositor de l’Any a la pianista Elisabet Raspall, de Músic de l’Any a Ramon Prats, de Grup de l’Any a Ramon Prats Quartet, i de Disc de l’Any a Pandora, de Ramon Prats Quartet. El Premi Especial de la Junta Directiva ha estat per a l'històric periodista Juan Claudio Cifuentes 'Cifu'.

Els finalistes d'aquesta edició dels Premis de l'AMJM eren Elisabet Raspall, Joan Sanmartí i Vicens Martín en la categoria de Compositor de l’Any; Celeste canta Antonio Machín, Els fruits saborosos, Let’s sing again i Pandora en la categoria de Disc de l’Any; David Mengual Free Spirits Big Band, Ramon Prats Quartet i The Gramophone Allstars en la categoria de Grup de l’Any, i Marcel·lí Bayer,
Marco Mezquida i Ramon Prats en la categoria de Músic de l’Any.
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz