Navega pels grups participants a l'edició 2020

I
Ideal
🎉 Som quatre amics que a l’estiu del 2017 vam començar aquest projecte com a grup musical 💥Música Pop Rock catalana
Iglú
Iglú neix a l’any 2018, fruit de les inquietuds musicals de 4 amistats, que es fusionarien en un projecte comú que combinaria la música de cantautor amb l’indie, el rock i el pop. El grup està format per en Marc Gelabert a la veu, guitarra i també com a productor, Marc Hampshire a la guitarra elèctrica, Bep Montull al baix i Marc de Pedro a la bateria. Després d’un curós procés de producció al seu “iglú” creatiu, a l’any 2 [...]
Impaktats
Impaktats és un duet de músics que barregen el rap amb l'electrònica. Han publicat diverses maquetes des del 2018 en les que parlen principalment del seu territori i les problemàtiques que l'envolten. Aquestes maquetes els han valgut per guanyar dos premis reussona i participar en diversos concursos del sud de Catalunya.
Ingrid
Hola! Em dic Ingrid i sóc cantautora. Amb la meva guitarra componc les cançons basades en els gèneres musicals que m'apassionen com són el pop-rock, el folk i el country. Intento absorbir cada detall musical d'aquests estils per crear les meves cançons. M'encanta la música country i els orígens estilístics d'aquest estil, la qual combino amb el pop-rock.
Irieix
Irieix és el nom amb el que havien de batejar en un principi a Lluís Margarit Vallcorba, l’autor d’aquesta proposta de pop contemporani. Nascut a Granollers l’any 1994, i amb una vida plena d’inquietuds artístiques, avui irieix, amb l’ajuda del seu amic i productor Pol Clusella, ens presenta aquesta proposta amb temes que surten de ben endins.
Ismael Dueñas
Presentació del nou disc "Cantautisma", un recull de 16 cançons pròpies, íntimes, rebels i vivencials, a guitarra i veu que Ismael Dueñas ha anat cuinant en els últims anys paral·lelament a la seva trajectòria com a pianista. Cançons a guitarra i veu, delicades però també punyents i iròniques, d'una bellesa desgarbada, expressionista i crua. Cançons escrites en retirs, vaumes, vagons de metro, trens, tasses de vàter, etc. que s'emmi [...]