Actualitzat el 21/09/2019

Tercera semifinal en directe del #19Sona9

El Mercat de Música Viva de Vic acull una nova fase del concurs

La Jazz Cava de la capital d'Osona es va omplir de bones vibracions amb les actuacions de Keila Elm (folk-pop, Girona), Amulet (folk-rock, Santa Maria del Camí) i L'Últim Europeu (pop, Catadau).
Keila Elm.  Foto : Carles Rodríguez

La gironina Keila Elm  va estar l'encarregada d'obrir els concerts amb la seva proposta de cançó d’autor i folk fusionats amb el pop i les arrels irlandeses. La bandautora va versionar –adaptant-la al català– la cançó "Galway Girl" d'Ed Sheeran  i, pel que fa a l'altra prova del Sona9, va musicar el poema de Raquel Santamaria, "De robots i màquines".

Amulet. Foto: Carles Rodríguez
 
Amulet, vinguts des de Santa Maria del Camí (Mallorca), van apostar pel folk-rock més universal i genuí. En el concert van reivindicar la figura de David Bowie amb la versió adaptada al català del tema "Space Odity" –retitulada com "Odissea a l'espai"– i també van apostar per musicar el poema de Raquel Santamaria, "De robots i màquines".

L'Últim Europeu. Foto: Carles Rodríguez 
 
Des de Catadau, a la comarca de la Ribera Alta, el quintet L’Últim Europeu va presentar pop melòdic i contundent per tancar la tercera semifinal del #19Sona9 al Mercat de Música Viva de Vic. El quintet va musicar també el poema de Raquel Santamaria, "De robots i màquines", i va versionar al català la cançó "(I've Had) The Time of My Life" que van popularitzar el duet format per Bill MedleyJeniffer Warnes per a la banda sonora de la pel·lícula Dirty Dancing (1987).

La darrera semifinal del #19Sona9 tindrà lloc el proper dilluns 23 de setembre a les 18:45 h a la plaça Joan Coromines de Barcelona, en el marc del BAM, a les Festes de la Mercè. En aquest concert actuaran Grup de Reforç (pop, Vilassar de mar), Urpa (pop-rock, Barcelona) i Relat (reggae-dub, Tortellà).

Navega per les etiquetes

2018sona9delsemifinalterceraarribavic