Etiqueta sona9

Sona9 i La Fera fan una crida audiovisual

El concurs i la fàbrica de creació digital uneixen emergència artística i audiovisual

Avui s'obre el termini per ser ambaixador del Sona9 i formar part de l'equip que farà el seguiment oficial dels finalistes. La convocatòria finalitzarà el proper 24 de juliol

El BAM acull a Barcelona la darrera semifinal del Sona9

Grup de Reforç, Urpa i Relat actuen al BAM Festival de les Festes de la Mercè

El pop, el rock i el reggae protagonistes musicals a la plaça de Joan Coromines de Barcelona, escenari de la darrera semifinal del Sona9 2019.

Tercera semifinal en directe del #19Sona9

El Mercat de Música Viva de Vic acull una nova fase del concurs

La Jazz Cava de la capital d'Osona es va omplir de bones vibracions amb les actuacions de Keila Elm (folk-pop, Girona), Amulet (folk-rock, Santa Maria del Camí) i L'Últim Europeu (pop, Catadau).

El Sona9 tanca les semifinals al BAM

Cabot, L'Home Invent i Pubilles Ninja actuen al BAM de Barcelona

La plaça de Joan Coromines de Barcelona va ser l'escenari de la darrera semifinal del Sona9.

La tercera semifinal del Sona9 2018 arriba a Vic

El Mercat de Música Viva acull una nova prova en directe del #18Sona9

La Plaça dels Màrtirs de la capital d'Osona va omplir amb les actuacions dels grups Ushanka, Monxos i Novembre Elèctric

La Mala Fi

Robots d'alliberament musical

Els barcelonins La Mala Fi són un grup d'influències rockeres que mitjançant les estacions espacials, l'ambient oníric i el soroll que els caracteritza s'han classificat per al Sona9 2016. Chema Martín (teclas i veu), Marc Sarrats (bateria) i Mònica Simó (guitarra) s'enlairen en un viatge d'espai-temps psicodèlic.

Lakaste

Pop d'autor amb sensibilitat mediterrània

La cantautora Núria Castelló va crear Lakaste l'any 2009, i enguany s'ha classificat per al Sona9. El grup empordanès s'apropa al rock, folk, les havaneres i la chanson.

Iuh

Íntims i atmosfèrics

El grup de folk-rock barceloní Iuh està format per Ivó Iglesias (veu i guitarra), Àlex Lapena (bateria), Guillem Duñó (baix) i Ferran Resines (teclats). El projecte de bandautor interior i autèntic és un semifinalistes escollits per votació popular.

Geografies

Rock honest i melodies pop

Ramon Marrades (baix), Íñigo Soler (guitarra i veu), Alejandro Gómez-Lechón (guitarra) i Albert Belda (bateria) conformen el grup de rock valencià Geografies. Amants de l'electricitat, el seu rock és una autèntica celebració plena de sensibilitat i sense complexos.

El Fugitiu

Que no pari la festa!

Nasi Llovet (bateria), David Riera (percussions i veus), Carles Badia (baix i veus), Eduard Puigrodon (teclats i veus), Eudald Camprubí (guitarra i veu) i Joan Garcia (guitarra i veu) han militat a grups com Remendaos, Aramateix i Macedònia i orquestres com Mitjanit i Alternativa. Fa tres anys que s'han reunit sota el nom d'El Fugitiu amb els ritmes més festius de la rumba i reggae.
Pàgina 1 de 3
 Següent >