Actualitzat el 20/11/2015

Els somnis d'Adrià Grandia

El violista de roda, al Convent de Sant Agustí de Barcelona

El violista de roda Adrià Grandia fantasieja actualment amb el seu instrument en diversos projectes. Avui mateix, 20 de novembre, se'l podrà escoltar al Convent de Sant Agustí de Barcelona (20.30 h, entrada gratuïta), dins el cicle d'accions i mutacions sonores Recorreguts Sonors.
Adrià Grandia

El concert de viola de roda d'avui d'Adrià Grandia servirà per presentar el seu disc de solista, Divisa, i s'emmarca en el tercer cicle Recorreguts Sonors, que es programa al Convent de Sant Agustí del 17 al 21 de novembre amb totes les activitats gratuïtes i l'ànim de "reunir artistes i creadors que des de diverses perspectives i amb una mirada contemporània utilitzen el so com a mitjà d’expressió".

Paral·lelament, el músic vendrellenc té altres somnis en dansa. Forma part del talentós i eclèctic grup d'arrel NewCat_ètnic , amb qui acaba de publicar el disc Ruralisme il·lustrat (Seed Music, 2015). I amb una altra formació de folk de nom ben curiós, el quintet KlofLab, han engegat una campanya de micromecenatge a Verkami per publicar el seu primer disc, previst per a principi de l'any vinent.

Navega per les etiquetes

viola de rodaAdrià GrandiaKloflab

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]