En portada

Parlem amb el músic, exOvidi Twins, i el seu projecte de 'folk core bord' N340

David Carboneras: "Imagino un públic escàs, però curiós"

Es diu David Carboneras, en el món de la música es coneix com a Garcieta i es va donar a conèixer ja fa uns anys amb Ovidi Twins. Ara acaba de presentar 48 (autoedició, 2021), el primer disc del seu projecte en solitari anomenat N340. Folk core bord? Castanyoles i dub? En parlem amb ell... 

Transmissions, creacions i contextos de la jota

El II Congrés sobre aquest gènere als territoris de parla catalana, del 21 al 23 de maig a Falset

L'Institut Ramon Muntaner, que aplega els Centres d'Estudis de Parla Catalana, ha anunciat que celebrarà el II Congrés sobre la Jota del 21 al 23 de maig a Falset. Hi haurà activitats de caràcter acadèmic i també tallers i activitats lúdiques.

Ració doble d'Hermanos Cubero

El duo de folk publicarà un àlbum doble el 19 de febrer

Finalment, Proyecto Toribio, el projecte instrumental de Los Hermanos Cubero sobre el violinista Toribio del Olmo, es publicarà de la mà d'un altre treball, Errantes telúricos, ple de col·laboracions. De moment,   
ja pot veure's el clip del primer avançament: "Problemas a los problemas", amb Josele Santiago

Relleus i perseverància

El 34 Tradicionàrius, al programa 'Tradicionàrius a Ràdio 4'

Aquest dissabte 16 de gener arrenca el 34è Tradicionàrius. És per això que el programa Tradicionàrius a Ràdio 4 es dedicarà a la presentació que van fer l'integrant de la junta del CAT, Esteve Leon, i la nova directora artística del festival, Carol Duran, comentant la programació d'una edició difícil però il·lusionant.

Per molts anys, Grillats Morats

Els Moixiganguers d'Igualada tanquen el 25è aniversari amb un disc que recull el seu repertori

Per celebrar el 25è aniversari de la colla castellera dels Moixigangers d’Igualada, els Grillats Morats, els grallers de la colla, han gravat un disc que recull de les melodies de les seves actuacions: La música dels Moixiganguers d’Igualada. 25è aniversari 1995-2020.

Resistir és vèncer

El Tradicionàrius ajorna l'espectacle 'Almanac 40 anys' i arrencarà dissabte amb Eliseo Parra

El Tradicionàrius havia d'inaugurar-se aquest divendres 15 de gener amb l'espectacle Almanac 40 anys, però l'espectacle s'ha hagut d'ajornar per una operació d'urgència al músic Jordi Fàbregas. De manera que la inauguració oficial serà el concert d'Eliseo Parra, aquest dissabte 16 de gener. 

Desassossecs i cors trencats

Dissabte de boleros als programes Tradicionàrius i Club Trébol de Ràdio 4

Mentre veiem ploure i ens passa el temporal Filomena per sobre, els programes Tradicionàrius i Club Trébol de Ràdio 4 dediquen els seus espais al bolero. O més ben dit als boleros: a la dansa tradicional de la Península Ibèrica i a les tempestuoses cançons d'origen americà. I abans, Fernando Pessoa musicat.

Memòria històrica, ball i plany al Pirineu

El Dansàneu celebrarà el 30è aniversari del 25 de juliol a l'1 agost

El Festival de Cultures del Pirineu Dansàneu celebrarà la 30 edició, si la pandèmia ho permet, del 25 de juliol a l'1 d'agost. Memòria històrica, recuperació patrimonial i suport al projectes pirinencs seran alguns dels eixos d'un festival en què actuaran Joan Garriga i el Mariaxti Galàctic i la Rufaca Folk Jazz Orchestra

Amor que m'omple el cor

Amadeu Casas, aquest dissabte 2 de gener al Tradicionàrius de Ràdio 4

 "Això és amor, amor que m'omple el cor". Ho cantava Amadeu Casas en un blues i ho han repetit aquests dies, arran de la seva mort, tota una pila de bons amics i col·legues. El primer programa del 2021 del Tradicionàrius a Ràdio 4 estarà dedicat a ell i a les seves guitarres. Especialment al dobro...

Nadal menorquí amb Anna Ferrer

La cantant publica la seva visió personal de "Toca timbal"

De la nadala tradicional menorquina "Toca timbal" se'n coneixen moltes variants i versions. La cantant Anna Ferrer n'acaba de gravar la seva: una lectura personal i introspectiva que s'acompanya també d'un original video.
Pàgina 1 de 250
 Següent >
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]