Actualitzat el 02/06/2016

Gato Pérez, ritmes infinits

El poeta de la rumba, a Club Trébol

Enyorat i reivindicat, Gato Pérez va deixar una empremta molt profunda entre els afeccionats a la música popular. Aquest diumenge 5 de juny, el programa Club Trébol de Ràdio 4 li dedicarà un capítol plantejant alguns punts nous al voltant de la seva biografia i escoltant les seves cançons, les seves paraules i les d'alguns amics. 
Detall de la contratapa del disc 'Carabruta', de Gato Pérez

Les arrels musicals i culturals de Javier Patricio Pérez a Buenos Aires, el seu creixement, l'enorme diversitat dels seus interessos, l'itinerari des del rock, el country i les arrels nord-americanes fins a la rumba catalana a través de la música laietana –"no podíem cantar en anglès perquè no ens entenia ni Déu"– i la manera com va obrir el ventall rítmic de l'escena catalana es comentaran aquest diumenge en un nou capítol mongoràfic del programa Club Trébol, dedicat a músics del segle XX.

Hi haurà una tria de les músiques que el van marcar, les músiques que va crear i les músiques que va generar en altres, així com consideracions musicals i reflexions existencials exposades pel músic catalanoargentí en diverses èpoques, i també testimonis d'alguns dels músics i companys que van compartir vivències amb ell: Xavier Batllés, Manel Joseph i Pep Lladó.

El programa de Ràdio 4 Club Trébol, dedicat a les biografies dels músics del segle XX, s'emet els diumenges de 16 a 17 h, però també es pot escoltar a través d'internet aquí.Navega per les etiquetes

Gato PérezClub Trébolrumba catalana

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]