Actualitzat el 24/06/2016

25 anys dels Dimonis de Massalfassar

Dissabte 25 de juny, Gran Correfoc de Sant Joan i concert amb Mox i Urbàlia Rurana

La Colla de Dimonis de Massalfassar és una d'aquelles agrupacions que manté ben viu el caliu de la cultura popular a base de foc, música, festa, estudi i divulgació. El proper dissabte 25 de juny els actes de celebració del seu 25è aniversari culminaran amb la Festa de Sant Joan, on actuaran a més Mox i Urbàlia Rurana.


Enguany se celebren els 25 anys de la fundació dels Dimonis de Massalfassar. Els diversos actes que s'han muntat fins ara per festejar l'aniversari culminaran aquest dissabte 25 de juny, al punt de la mitjanit, amb el Gran Correfoc de Sant Joan, en què desfilaran la Gàbia de Llucifer, la Diablessa, lo Rat Penat, la Bicicleta de Foc, el Bou Embolat, l'Arpella del Marjal, les serps Miquela i Sangonereta, el Drac Ovidi i la geganta Tartaruga, a més dels Dimoniets i Dimonietes de Massalfassar, els Dolçainers de Massalfassar i els Diables de Montornès del Vallès.

Després del correfoc, la festa continuarà amb la música de dos grups emblemàtics de la diversa escena del folk valencià: Urbàlia Rurana –autors del "Ball de dimonis de Massalfassar"– i Mox, banda de rock de l'Horta que amb la reinterpretació elèctrica dels patrons tradicionals ja ha aconseguit reconeixements com el Concurs Sons de la Mediterrània i el Millor Disc de Rock als Premis Ovidi.

Navega per les etiquetes

MoxMassalfassarDimonisUrbàlia Rurana

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]