Actualitzat el 04/07/2016

El 'Santa Rumba', disponible online

El fanzín va publicar-se en paper entre el 2008 i el 2013

A poc a poc la rumba catalana va documentant-se. Dies enrere es va emetre un celebrat capítol rumbero de la sèrie Cachitos de hierro y cromo amb material força desconegut. I a partir del proper 11 de juliol estaran disponibles online tots els números del fanzín Santa Rumba, que va publicar-se en paper entre els anys 2008 i 2013. 


Els continguts de tots els números del Santa Rumba –inclòs l'especial en japonès amb portada dedicada a Peret– podran consultar-se al web de Sant Gaudenci, el co·lectiu que els va editar. Després d'un número zero de presentació del projecte amb portada dedicada precisament a Sant Gaudenci, patró del barri barceloní d'Horta, on va néixer el col·lectiu, el número 1 va estar dedicat a Gato Pérez. El darrer, el 8, va ser dedicat a Peret Reyes. I entremig, sempre amb il·lustracions de Txarly Brown i de Joan Ferrer: Rafael i Rafalito Salazar, Ramonet, Chacho, Peret, Joan Garriga amb David Torras i Xavi Ciurans i Los Amaya

Pel que fa als continguts, hi ha de tot al voltant de la rumba catalana: articles d'opinió, investigacions sobre episodis com el frustat homenatge al Pescadilla al Palau Sant Jordi o un repàs a la presència de la rumba catalana a les llistes de vendes discogràfiques, exhumacions d'àlbums i articles històrics, entrevistes, galeria d'herois rumbers retratats per Adri Cervera, passatemps, lletres de rumba especialment valuoses, etc.

Navega per les etiquetes

Santa RumbaRumba CatalanaSant Gaudenci

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]