Actualitzat el 20/02/2017

L'Ethno Catalonia ja prepara la segona edició

Se celebrarà a Banyoles del 7 al 17 de juliol

L'Ethno Catalonia, un festival i espai de trobada per a joves músics folk d'arreu del món i organitzat per Joventuts Musicals, celebrarà la segona edició a Banyoles del 7 al 17 de juliol. El termini d'inscripcions està obert i durarà fins al 15 d'abril.
Imatge de l'Ethno Catalonia 2016

Ethno Catalonia és alhora un campament a la vora de l'estany de Banyoles, un festival i una gira de concerts adreçat a joves músics d'arreu del món, amb edats compreses entre els 18 i els 30 anys. Durant els deu dies en què es desenvolupa, els participants intercanvien els coneixements sobre les seves respectives tradicions musicals i preparen un repertori comú, que es presenta en un concert final que es presenta a diversos festivals catalans. En aquesta edició, l'Ethno Catalonia tindà com a líders dos dels músics fundadors del grup Barcelona Ethnic Band: el pianista, violoncel·lista i compositor noruec Havar Enstad i el pianista i acordionista català Pau Baiges.

El programa d'activitats d'aquesta edició inclou un concert de les guanyadores del Concurs Sons 2015, Roba Estesa, el 9 de juliol al bar de l'Ateneu de Banyoles (21 h); jam sessions i concerts individuals a Banyoles els dies 11 i 12 de juliol, i presentacions col·lectives al recinte modernista de l'Hospital de Sant Pau de Barcelona (13 de juliol), el festival Paupaterres de Tàrrega (14 de juliol), el Pirineos Sur de Sallent de Gàllego (15 de juliol) i, finalment, el concert final a la plaça Major de Banyoles (16 de juliol). 

Ethno Catalonia és un programa d'Ethno World, creat per les Joventuts Musicals Internacionals el 1990 i present a quinze països diferents.


FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]