Actualitzat el 24/06/2017

Folk al castell

El festival de música tradicional i popular de Dénia celebra la XXVI edició

Mísia, Urbàlia Rurana, Antonio Canales amb José Porcel i Coetus amb Carles Dénia formen el cartell de la XXVI edició del festival Música al Castell de Dénia, que se celebrarà a la capital de la Marina Alta del 17 al 23 de juliol. 
La cantant Mísia obrirà el cicle de concerts al castell de Dénia

Després que l'any passat les obres obliguessin a buscar un escenari alternatiu, la sèrie de concerts tornen enguany al pati del Castell de Dénia, amb el mar de fons. S'obriran amb la cantant portuguesa Mísia (20 de juliol), que presentarà l'espectacle Del primer fado a l'últim tango, i seguiran amb l'emblemàtic grup valencià Urbàlia Rurana (20 de juliol), que actualment presenta el treball De tornada a les ribes (21 de juliol); el ballarins flamencs Antonio Canales i José Porcel (22 de juliol) amb el ballet Encuentro, i l'orquestra de percussions ibèriques Coetus amb el cantant de Gandia Carles Dénia (23 de juliol).

A més, com a prèambul d'aquests concerts de pagament, la plaça del Consell acollirà les actuacions gratuïtes de Paco Muñoz amb Ina Martí i Apa presentant Amics poetes (17 de juliol), i de la colla de dolçainers i tabaleters La Llebetjà de Benimatxell (18 de juliol). També hi haurà concerts i cercaviles de música popular valenciana i festiva amb les formacions Fem Banda (20 i 22 de juliol) i Colla la Xareta (21 i 23 de juliol).

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]