Actualitzat el 27/06/2017

Espai d'arrel a la Festa Major de Sant Cugat

Coetus i Carles Dénia obriran la programació aquest 28 de juny

Entre el 28 i el 2 de juliol, Sant Cugat del Vallès celebrarà la seva Festa Major. Entre la plaça de l'Om i la d'Octavià hi haurà l'Espai d'Arrel, dedicat a la cultura popular. El 28 de juliol, a les 23 h, s'obrirà amb l'actuació de l'orquestra de percussions ibèriques Coetus i el cantant Carles Dénia


La nombrosa formació de percussions ibèriques capitanejada per Aleix Tobias porta des de fa més o menys un any la veu del cantaor de Gandia Carles Dénia, que ocupa el paper que anteriorment havia jugat Eliseo Parra. Les cantants Ana Rossi i Rusó Sala completen actualment el front vocal en una orquestra d'arrel genuïna que actualment també ha tingut incorporacions notables, com ara la del guitarrista Mario Mas i la del saxofonista Martí Serra.

Tots ells, amb el seu llarg repertori de seguidilles, fandangos, cants de batre... seran els encarregats d'obrir l'Espai d'Arrel de la festa cugatenca; un espai per on també passaran les entitats de cultura popular i tradicional de Sant Cugat, a més dels concerts de Gertrudis (29 de juny, 0.30 h), el grup de dansa Mediterrània amb la cobla La Principal del Llobregat (30 de juny, 22 h), la històrica formació mallorquina Al-Mayurqa (30 de juny, 23,15 h) i el grup mataroní La Coixinera (30 de juny, 1.30 h).

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]