Actualitzat el 31/07/2017

25 anys d'Ai Ai Ai

Rafalito Salazar impulsa una campanya per editar un nou disc amb l'històric grup de rumba catalana

Rafalito Salazar, emblemàtic rumbero i una de les ànimes, juntament amb Pep Lladó, de l'històric grup Ai Ai Ai, impulsa aquests dies una campanya de micromecenatge per editar el disc dels 25 anys de la formació que, seguint l'estela del Gato Pérez, va convertir el català en llengua habitual de la rumba catalana.  
La formació actual d'Ai Ai Ai Foto: Arxiu del grup

Segons explica Rafalito Salazar a la pàgina del projecte, el grup Ai Ai Ai va néixer exactament el 28 de setembre de 1991. Ara, després que Pep Lladó deixés el grup per emprendre altres aventures, Salazar engegarà la gira del 25 aniversari del grup amb alguns dels músics que han passat per la formació al llarg de la seva història, i alguna incorporació nova: Pep Pérez Cucurella, Jordi Gas... però també es comptarà amb el mateix Pep Lladó, Miquel Gòrriz, 'Ñoño Martínez, David Torras, Paco Pubill, Yumitus Hernández, Eva Gomariz, Johnny Salazar, etc.

Pel que fa al disc, se'n faran només 1000 còpies físiques, i tindrà deu temes: la majoria de nova composició, a més de clàssics dels Ai Ai Ai com "Sota la palmera" i "Dimoni pelut". L'àlbum estarà coproduït per Marià Roch i Johnny Salazar, s'enregistrarà als estudis La Fourni de la Garriga i tindrà les col·laboracions de Joan Garriga, Quino Béjar, Los Desmadraos, Ricard Tejada, Pep Pérez...

Les diverses recompenses per als col·laboradors del projecte, a més del propi disc, van des de cassettes signats fins a la col·laboració en la gravació, concerts de presentació i tallers musicals de guitarra 'ventilador', palmes, etc. 

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]