Actualitzat el 18/11/2017

Folk per la llibertat

El CAT organitza un concert solidari el proper 24 de novembre

El CAT de Gràcia organitzarà el proper 24 de novembre un concert solidari amb 40 músics dels Països Catalans que volen expressar cantant la seva indignació. L’accés al concert serà lliure, hi haurà taquilla inversa i la recaptació es sumarà a la caixa de solidaritat promoguda per ANC i Òmnium Cultural.


Al concert hi participaran Joana Gomila i Arnau Obiols, Pep Gimeno 'Botifarra', Miquel Gil, Francesc Ribera 'Titot', Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, Carol Duran, Joan Garriga, Carles Belda, Pau Riba, Jordi Fàbregas, Ton Rulló i Miquel Estrada, Jaume Arnella, Mirna Vilasís i Xavi Múrcia, Jordi Batiste, Toni Xuclà i Sara Terraza, Alfons Rojo, Pere Olivé, Manu Sabaté, Eduard Casals, Pau Benítez, Francesc Marimon, Clara Ayats, Marcel Marimon, Ramon Manent, Alba Tomàs, Anaís Falcó i Christian Simelio, Ivó Jordà i Marçal Ramon, Jaume Ayats, Esther Garcia i Iris Gayete, Marc del Pino i Siscu Cardona, Dani Àlvarez, Alba Logan i Enric Punsola. La formació de suport estarà dirigida per Marcel Casellas i l'acte estarà presentat per Pau Benavent.

La convocatòria de l'acte diu així: "Davant el tancament a la presó de vuit membres del govern legítimament escollit pel Parlament de Catalunya, dels presidents de les entitats ANC i Òmnium Cultural i l’estada obligada del President de la Generalitat i els altres quatre consellers del govern a Brussel·les que, com a mínim, cal qualificar d’anomalia democràtica; davant la pèrdua de, fins i tot, l’autonomia limitada de  les institucions pròpies; davant la situació vulnerable de Lluís Puig que, a banda de conseller de Cultura, és un dels nostres, els i les músics que hem triat la interpretació, recreació i creació a partir de la música tradicional, volem expressar cantant la nostra indignació per l’acció repressiva de l’estat espanyol. Perquè

No ens falta menjar i beure
ni ens quiten la ració;
lo que ens falta, senyora,
petita, bonica,
són les claus de la presó,

lireta, liró"
 

Aquest dilluns 20 de novembre es facilitarà la llista dels i les músics que participaran al concert solidari Folk per la llibertat.

Navega per les etiquetes

FolkANCÒmnium CulturalCAT

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]