Actualitzat el 07/02/2018

Arrenquen les Vespres dels Dimecres al Bar del CAT

Aquest 7 de febrer amb Marcel Casellas, Coloma Bertran i Cati Plana

Avui, 7 de febrer, arrenca una nova tanda de les Vespres dels Dimecres, les trobades d'improvisació al voltant de la música d'arrel tradicional, al Bar del CAT i en el marc del festival Tradicionàrius. Aquesta primera sessió tindrà com a trio base Marcel Casellas, Coloma Bertran i Cati Plana.
Marcel Casellas, amb la seva pipa i el seu contrabaix, en actitud relaxada. Foto: Arxiu del CAT

Ja fa alguns anys que el festival Tradicionàrius inclou a la programació sessions d'improvisació de música d'arrel. Sempre en el tercer dia de la setmana i amb la coordinació de l'històric músic i ideòleg Marcel Casellas, les denominades Vespres dels Dimecres reuneixen, a més del mateix Casellas, un parell de músics vinculats al folk (si pot ser, que no hagin tocat gaire junts) per fantasiejar sobre patrons tradicionals (contrapàs, ball pla, jota i rumba) i evocar romanços i gloses en un ambient tavernari, obert a la participació de músics, afeccionats i estudiants de tots els nivells.

Enguany, totes les intèrprets convidades al cicle seran dones (tret d'un), i les primeres, aquest dimecres 7 de febrer, seran la violinista Coloma Bertran i l'acordionista Cati Plana. La cita és al Bar del CAT de Gràcia a partir de les 21.30 h, i l'entrada és gratuïta.

Navega per les etiquetes

Vespres dels dimecresMarcel Casellas

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]