Actualitzat el 15/06/2018

Què tenen les cançons d'Els Jóvens?

El primer disc del grup, a 'Tradicionàrius a Ràdio 4'

A la final del Concurs Sons van fer el seu primer concert. Dijous passat van fer el cinquè, a Torrent. Entremig han publicat un disc que és una bomba. Són Els Jóvens. Un d'ells, Pep Mirambell, mirarà d'explicar què tenen les cançons del grup, el dissabte 16 de juny al programa Tradicionàrius a Ràdio 4.
Els Jóvens i Vicent Torrent, al Museu Comarcal de l'Horta Sud de Torrent. Foto: Arxiu d'Els Jóvens

Rondalla pop? Tropicalisme alacantí? Folk indi? Heterografia recreativa? Són aproximacions més o menys encertades, però necessàriament incompletes. Alguns es pregunten què tenen les cançons d'Els Jóvens, i altres en gaudeixen sense trencar-se el cap... Jordi Roura i Jordi Martí Fabra faran tertúlia aquest dissabte amb un dels cantants i compositors del grup, Pep Mirambell, al programa Tradicionàrius a Ràdio 4. Parlaran de fer cançons, d'Al Tall, Bob Dylan, Pep Laguarda, Os Mutantes... i de romanços futbolístics, cants de batre fantasmagòrics, jotes coreanes i seguidilles de bressol.

Una finestra al món del folk
El programa Tradicionàrius, en conveni amb el CAT, es pot escoltar cada dissabte a Ràdio 4, de 14 a 15 h, i es pot escoltar i descarregar a través d'internet aquí. A més, ofereix entrevistes en profunditat amb destacats artistes de l'escena folk i de la música popular catalana en col·laboració amb el web Sons de la Mediterrània.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]