Actualitzat el 05/07/2018

Deu dies d'Ethno Catalonia a Banyoles

Se celebrarà del 6 al 16 de juliol i hi participaran Balkan Paradise Orchestra i Criatures, entre altres

Banyoles acollirà del 6 al 16 de juliol la tercera edició catalana de la residència artística Ethno, un programa de música folk, ètnica i tradicional organitzat per Jeuneusses Musicales International. Hi participaran 40 músics de tres contintents, i hi haurà també concerts diversos, oberts i gratuïts. 
Ethno Catalonia 2017. Foto: Joelle Gueguen

Ethno Catalonia és alhora un festival i una residència artística. Pel que fa a la residència, hi participaran 40 joves músics de l'àmbit de la música tradicional d'arreu del món, que conviuran durant deu dies preparant un repertori conjunt que després presentaran en una gira de concerts final, duent-los al Cicle de Músiques del Món del Recinte Modernista de Sant Pau de Barcelona (11 de juliol), el Festival Viñas de Moià (13 de juliol), el Pirineos Sur de Sallent de Gállego (14 de juliol) i el concert final, a la plaça Major de Banyoles (15 de juliol).

A més, mentre dura la residència, que tindrà lloc a l'Ateneu – CMEM de Banyoles, se celebrarà en paral·lel un festival folk amb dotze concerts gratuïts i oberts al públic, principalment a l'escenari Ateneu de la plaça Major, però també a l'Auditori de l'Ateneu o la Barca La Tirona. Hi participaran els dos darrers guanyadors del Concurs Sons de la Mediterrània (el duet de gralla i acordió Criatures i la fanfara Balkan Paradise Orchestra), a més de la Cobla dels Sons Essencials de Marcel Casellas, David MauricioVíctor Branch i la cantant Raquel Lúa amb Amaia Miranda.


Ethno Catalonia 2017. Foto: Joelle Gueguen

Navega per les etiquetes

BanyolesEthno Catalonia

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]