Actualitzat el 09/07/2018

Les Balkan Paradise Orchestra, a l'Ethno Catalonia de Banyoles

Hi presentaran el disc 'K'ataka'

Les guanyadores del Concurs Sons de la Mediterrània 2017, les Balkan Paradise Orchestra, actuen aquest dilluns 9 de juliol a l'escenari Ateneu de Banyoles (21 h, gratuït), dins la tercera edició de l'Ethno Catalonia.
Balkan Paradise Orchestra

Des que van formar-se fa tres anys a Barcelona, les Balkan Paradise Orchestra no han parat d'evolucionar i créixer en la seva formació, fins a consolidar un grup actual d'onze integrants que parteixen dels estàndards i els grans noms de les músiques balcàniques per afegir-hi elements d'altres gèneres i una personalitat escènica força genuïna.

Aquest estiu no paren de fer concerts presentant el seu primer disc, K'ataka (Microscopi, 2018), gravat a València i produït pel gran trompetista David Pastor. Properament passaran entre altres indrets pel festival PortalBlau de l'Escala (15 de juliol), la Festa Major de Blanes (25 de juliol) i el cicle Música a la Vila del Vendrell (1 d'agost).

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]